Barion Pixel
Menü
Your Cart

Rólunk


Születésnapra, alkalomra, vagy mert egyszerűen szép

Az ékszerekhez életünk jeles alkalmai kötődnek. Az első arany nyaklánc és fülbevaló a születésünk után kerül hozzánk, ezt követően pedig születésnapok, ballagások alkalmával jutunk újabb kincsekhez.
Felnőttként már Ön is meglepheti magát, vagy párját egy vágyott arany, vagy ezüst ékszerrel. Gyűjteményét pedig egy egyedi, kifejezetten az Ön igényei szerint készült kollekcióval koronázhatja meg.
A hétköznapokra választhat ásványköves szettjeink közül, ünnepélyes pillanatokra fehér arany, vagy gyémánt berakásos nyakékkel, fülbevalóval teheti magát ragyogóvá.

A SzabóÉkszer üzletekben és a webáruházban is neves tervezők által megálmodott, különleges arany- és ezüstékszereket kínálunk. Emellett Önnek lehetősége van egyedi, kézzel készített ékszert is rendelni, aminek elkészítését figyelemmel kísérheti látványműhelyünkben.

Az ékszerek iránti rajongás minden nőben és férfiban ott rejtőzik. Engedje szabadjára ezt az érzést Ön is és válogasson kedvére nálunk!

Műhelytitkok

A változatos forma és színvilágú aranyékszerek és ezüstök minden formáját megtalálhatja nálunk. A különleges finomságú kész ékszerek között biztosan talál olyat, ami megfelel az Ön ízlésének, egyéniségének.
Ha még ennél is egyedibbre, valami különlegesre vágyik, elkészítjük Önnek. Egyedi ékszereinkkel nemcsak egyszerű nemesfém lesz a birtokában, hanem a megmunkálásban rejlő tapasztalat és művészi érték is.

3 generáció tudása a ragyogásért

1954-ben nagyapám, Szabó László ötvösműhelyéből indult útjára az ékszerek iránti, generációkon átívelő rajongásunk. Először édesanyám, majd később feleségem és én léptünk az ékszer becslés, készítés és javítás szépséggel teli útjára.
Első üzletünket Pomázon nyitottuk meg 2004-ben, ezt követően pedig Vác, majd Fót következett. Jelenleg Vácott, Fóton és Dunakeszin működik üzletünk.
Nyíri György ötvös mesternél szerzett tapasztalatomat 13 év ékszer készítési és javítási munkájával gyarapítottam eddig. Nyitott vagyok az új megoldásokra, alkalmazkodom a folyton változó divatirányzatokhoz, ezért üzleteinkben és itt, a webáruházban is mindig a legfrissebb trendeknek megfelelő kínálattal várjuk Önt.

Látványműhely

Váci üzletünkben látványműhely is működik, ahol Ön megismerheti az ékszerkészítés folyamatát, a nemesfémek megmunkálásához szükséges eszközöket. Aprócska fúrók, marók, pici fűrészek - csupa érdekes holmi. Sokszor ért minket az a megtiszteltetés, hogy házasulandó párok egyedi karikagyűrűjét mi készíthettük el.
Ha Ön egyedi ékszert készíttetne, - legyen az karlánc, arany-, vagy ezüst nyaklánc, gyűrű, fülbevaló - jöjjön el hozzánk és akár a megmunkálás apró mozzanataiba is betekintést nyerhet.
Címünket itt találja.