Barion Pixel
Menü
Your Cart

Szállítási információk

A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A raktáron lévő termékek esetén a szállítás 2 munkanap. A megrendelés beérkezésekor raktáron nem lévő termékek szállításáról a vásárlót külön tájékoztatjuk, akinek ha a szállítási határidő nem felel meg elállhat az adásvételtől. A vásárolt ékszert Magyarország egész területén házhoz szállítjuk. Jelenleg kizárólag belföldi megrendeléseket tudunk elfogadni. A megrendelt ékszer átvételére a fogyasztó három lehetőségből választhat:

1. Házhoz szállítás (1-3 munkanap)  

25.000 Ft felett ingyenes
25.000 Ft alatt 2.500 Ft

Az ékszert az MPL, azaz a Magyar Posta fogja kiszállítani a megadott címre, a megrendeléstől számított 2 munkanapon belül. A kiszállítás hétköznap és munkaidőben, 8-17 óra között történik. Ha a futár nem találja vásárlót a megadott címen, akkor hagy egy értesítőt, és másnap ismét megpróbálja a kézbesítést. Előtte a Posta alkalmazottja felhívja a telefonszámot, amit a vásárló rendeléskor megadott, hogy egyeztesse az adatokat a másnapi sikeres szállítás érdekében. Ha másodszorra sem sikerül a kézbesítés, akkor ismét hagy egy értesítőt, és a vásárló 5 napon belül átveheti a csomagot az értesítőben megjelölt postán. A kézbesítőnél készpénzben lehet fizetni. A futár nem ellenőrzi a személyazonosságot, amennyiben a csomagot a megadott címen felismerik, és átveszik, akkor át fogja adni a csomagot.

2. Személyes átvétel

A vásárló személyesen a Vác, Széchenyi u. 26. szám alatt, Fót, Fehérkő utca 1., Auchanban vagy 2120 Dunakeszi-Fót, Fóti út 120. S-16 alatt található Szabó Ékszerboltokban tudja átvenni az ékszert előzetes egyeztetés alapján telefonon vagy e-mailban. A személyes átvételnél a vásárló készpénzben vagy bankkártyával tud fizetni. A vásárlónak személyes átvétel alkalmával, az ékszer megtekintését követően lehetősége van a rendelés törlésére.

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése

A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.